LED biztonsági lámpák

“Nem lehetsz eléggé elővigyázatos!” Elcsépelten hangozhat az intelem, de tény, a biciklis balesetek túlnyomó többsége azért következik be mert a közlekedés többi résztvevője nem vette észre a kerékpárost. Ilyen nagyon egyszerű növelned az esélyeidet! Válassz egyet megbízható LED biztonsági lámpáink közül és láttasd magadat napszaktól vagy időjárástól függetlenül!

Láthatósági golyó, hátsó lámpa

Erre a kiegészítőre egészen biztos hogy felfigyel mindenki mikor közlekedsz. Jól látható fényt biztosít ami tekerés közben mozog, ezzel is magára vonva a tekintetet. Ezt a darabot biztosan nem felejti el aki egyszer látta az úton. És végül is ez a cél. Ha néznek, látnak. Ha látnak kisebb eséllyel szenvedsz el közúti balesetet.

Lézer fényű első LED lámpa

Nagy fényerejű kerékpáros első lámpa. LED világításával szinte nappali fényben tekerhetsz haza. Erős, usbről tölthető, akkumulátora miatt pedig akár 3órán át bírja a használatot. Ajándék LED-es hátsó lámpával!!

Sávjelző LED hátsó lámpa

Sötétben is biztonságosan tekerhetsz ezzel a hátsó lámpával a kerékpárodon. 5 erőteljes LED lámpa pulzálásával hívja fel rád a közlekedők figyelmét, további kettő pedig a földre vetíti a sávot ahol haladsz. Miért jó ez? Az autósok jobban érzékelik hogy hol haladsz így nagyobb ívben fognak megelőzni. Kihagyhatatlan kelléke egy tudatos kerékpárosnak aki biztonságban akar hazaérni sötétben is.

Lézer fényű első LED lámpa

Biztonságosan szeretnél hazaérni az egész napos munka után? Ez a termék sokat adhat a biztonságodhoz. folyamatos pulzáló fényével észrevehetővé tesz a legzordabb időben is.
5% kedvezmény
Sajnos nem nyert
15% kedvezmény
Sajnos nem nyert
10% kedvezmény
Sajnos nem nyert
5% kedvezmény
Sajnos nem nyert
10% kedvezmény
Sajnos nem nyert
20% kedvezmény
Sajnos nem nyert
Pörgesd meg a SZERENCSEKEREKET!
Add meg a nevedet és az e-mailcímedet és pörgess egy nyerőt!
Szabály:
  • Játékosonként csak egy próbálkozás engedélyezett.